Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 7 september 2018
In dit bericht vindt u het overzicht van de oud papier data 2018-2019. De container staat op die data (maandag t/m woensdag) op de parkeerplaats van de school.
Gepubliceerd op: 24 november 2017
 Close finish tijdens de voorrondes van de voorleeswedstrijd.
Gepubliceerd op: 5 oktober 2017
Beste ouders en leerlingen, Op woensdag 4 oktober mochten we eerst al een cheque van de Lidl in ontvangst nemen. Daarna konden we dan eindelijk de (voorlopige) tussenstand van de sponsorloop bekend maken. Het was heel spannend, maar.......de voorlo ...
Gepubliceerd op: 7 september 2017
In dit bericht vindt u het overzicht van de oud papier data 2017-2018. De container staat op die data (maandag t/m woensdag) op de parkeerplaats van de school.