opbrengst sponsorloop

5 oktober 2017

Beste ouders en leerlingen,

Op woensdag 4 oktober mochten we eerst al een cheque van de Lidl in ontvangst nemen. Daarna konden we dan eindelijk de (voorlopige) tussenstand van de sponsorloop bekend maken. Het was heel spannend, maar.......de voorlopige opbrengst van de sponsorloop is € 1540,20!! Een gigantisch bedrag waar we ook nog eens een donatie van € 150,00 van praktijk De Ijzeren Klap bij op mogen tellen. Ook zijn er nog een aantal leerlingen, die het sponsorgeld nog mee naar school moeten nemen. Uiteindelijk komen we dus op een bedrag van ruim € 1700,00 uit.

Hierbij bedankt het team alle kinderen, die zo goed naar sponsoren hebben gezocht en zo verschrikkelijk hard en veel hebben gelopen én natuurlijk alle sponsoren en vrijwilligers van de sponsorloop.