123ZING

31 oktober 2018

Dit schooljaar zijn we gestart met een nieuwe muziekmethode, het heet 123ZING.

Dit is een digitale muziekmethode voor groep 1 t/m 8. Leren over muziek door te doen! De methode is toegankelijk via het digibord, de tablet of de computer en heeft kant- en klare actuele liedjes en lessen. Alle domeinen van muziek, zoals zingen, muziek maken, luisteren, noteren en lezen, bewegen en componeren en creëren komen aan bod. Hierdoor voldoet de methode aan de 21st century skills. Belangrijkste voor ons is dat de kinderen met heel veel plezier gaan zingen!