Voorleeswedstrijd 2018-2019

22 november 2018

Op donderdagmiddag 22 november was het weer zover: wie wordt de nieuwe voorleeskampioen  van de Musselhorst. Vier leerlingen uit de groepen 7 en 8 zaten in de finale: Josephine, Amelie, Milan en Ruben. Het voorleesniveau was weer erg hoog en dus had de jury (meester Jaco, juf Nathalie, Jari en Anouk)  een lastige taak om de winnaar aan te wijzen. Ruben Manning uit groep 8 is onze nieuwe voorleeskampioen geworden. Een oorkonde, een boekenbon en een daverend applaus van de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 was een terechte beloning. Ruben gaat in februari 2019 onze school vertegenwoordigen bij de gemeentelijke voorleeskampioenschap in de bibliotheek van Stadskanaal. Natuurlijk wensen we Ruben daarbij heel veel succes!!