Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 3 september 2019
In dit nieuwsitem vindt u het overzicht van de data waarop de papiercontainer bij school staat.
Gepubliceerd op: 10 april 2019
Op woensdag 3 april 2019 werd op onze school de schoolbibliotheek geopend.
Gepubliceerd op: 22 november 2018
Op donderdagmiddag 22 november was het weer zover: wie wordt de nieuwe voorleeskampioen  van de Musselhorst. Vier leerlingen uit de groepen 7 en 8 zaten in de finale: Josephine, Amelie, Milan en Ruben. Het voorleesniveau was weer erg hoog en du ...
Gepubliceerd op: 31 oktober 2018
Dit schooljaar starten wij met een nieuwe methode voor de sociale en emotionele vorming, de KiVa methode. KiVa is een preventief, schoolbreed programma gericht op het versterken van de sociale veiligheid en het tegengaan van pesten op basisscholen.
Gepubliceerd op: 31 oktober 2018
Dit schooljaar zijn we gestart met een nieuwe muziekmethode, het heet 123ZING.