Beroepen

29 oktober 2021

In het kader van de kinderboekenweek hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan een aantal bedrijven.

De leerlingen van groep 3/4 zijn naar boerderij Hempen geweest! Zij hebben een pasgeboren kalfje van 2 uur oud, zwangere koeien, een enorme stier, de melkmachine, trekkers en nog veel meer gezien. Deze leerlingen hebben ook nog een bezoekje aan de tandarts gebracht. Hier hebben ze gekeken naar wat er in de mond zit, gepraat over wat gezond is voor je tanden en kiezen en natuurlijk samen gepoetst! Ook hebben de kinderen allemaal een poetsdiploma mee naar huis.
De leerlingen van groe 5/6 zijn naar garagebedrijf Sanders geweest. Zij mochten in prachtige auto's zitten en een kijkje nemen in de werkplaats.
De leerlingen van groep 7/8 zijn op bezoek geweest bij de Coop in Musselkanaal. Zij kregen een rondleiding en alle kinderen mochten even proefdraaien achter de kassa.

Het waren erg leerzame ervaringen!